Григор Димитров е харесван от жените по целия свят, но

...
Григор Димитров е харесван от жените по целия свят, но
Коментари Харесай

Радост за жените! Григор стана модел на бельо

Григор Димитров е харесван от дамите по целия свят, само че постоянно намира метод да усили броя на почитателките си.

От края на май предходната година българската звезда в тениса е рекламно лице на Lacoste. Бившият №3 в света се появи за първи път с новия си екип на “Ролан Гарос ” - откритото на Франция, родината на именития създател на марката Рене Лакост. Така Димитров се причисли към Новак Джокович и Данил Медведев, а сърбинът го поздрави с “Добре пристигнал в фамилията, братко. ”

Години наред Димитров бе лице на Nike, а в ранните години на кариерата си играеше с Adidas.

В четвъртък вечерта в обществените мрежи се появиха фотоси от сесия на Григор, в която той е модел на последната линия долни дрехи и облекла за свободното време на Lacoste. Някои от фрагментите несъмнено са предизвикателни, а той пусна част от тях от тях в профила си в инстаграм.

“Тотален комфорт, качествени материали, дизайн, който по едно и също време е съвременен и комфортен сходно на състезателен екип. Колекцията Lacoste Underwear вдъхва нов живот на плажното облекло и бельото. За да отговори на предизвикването, Григор демонстрира своята харизма в цялостна степен и по най-хубавия метод. Скромен и моден, първенецът театралничи напълно естествено, благополучен да покаже сбирка, с която всеки може да открие себе си ”, написа в формалното известие на Lacoste за медиите, представено от 24 часа.




Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР