Григор Димитров е дал отрицателен резултат на тест за COVID-19

...
Григор Димитров е дал отрицателен резултат на тест за COVID-19
Коментари Харесай

Хърватски журналист: Григор Димитров е с отрицателен тест за COVID-19

Григор Димитров е дал негативен резултат на тест за COVID-19 преди няколко дни. Това разгласи хърватският публицист Давор Буразин в своя профил в обществените мрежи.

Българският тенисист се усеща добре, прецизира още журналистът от " Ютарний лист ". Новината към момента не е доказана от Григор.

Dimitrov is fine. Negative test few days ago.
— davor burazin (@DavorBura) July 8, 2020

Григор Димитров осведоми, че тестът му за ковид е позитивна на 21 юни, часове преди финала на втори мини шампионат от " Адриа Тур " - конкуренция, проведена от Новак Джокович в страните от някогашна Югославия. Това докара до преустановяване на шампионата и остри упреци към българина. Сръбските медии и бащата на Джокович обявиха, че Димитров се е чувствал зле, само че не е поискал да се тества. От щаба на българина отхвърлиха.

Цялостната организация на шампионата и неналичието на обществена отдалеченост сред играчи и почитатели докара до редица рецензии към Джокович.

Снимка: Lap.bg

Според Буразин, и различен от инфектираните участници в шампионата - Борна Чорич, е дал негативна проба за COVID-19. Той е прекарал 14-дневна карантина.

Новак Джокович и брачната половинка му - Йелена, които също оповестиха, че са инфектирани, след това обявиха, че са дали негативни проби.
Джокович и жена му пребориха COVID-19 Двамата са дали негативни проби
Между шампионатите в Белград и Задар Димитров се прибра в родния си град Хасково. Той организира занятие с треньора си Кристиан Гро, който също беше инфектиран с COVID-19, срещна се с кмета и се снима с почитатели. Всички проби на контактните му лица бяха негативни.
Контактните лица на Григор Димитров в Хасково с негативни проби за COVID-19 22-ма индивида в града бяха под карантина до днес
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР