Григор Димитров е абсолютен фаворит в мача си от третия

...
Григор Димитров е абсолютен фаворит в мача си от третия
Коментари Харесай

Григор Димитров - Томас Фабиано

Григор Димитров е безспорен любимец в мача си от третия кръг на Australian Open 2019 против италианеца Томас Фабиано. Букмейкърите са безапелационни, че българинът ще се класира за 1/8-финалите в неделя, като коефициентите са 1.07 към 9.00 в негова изгода.

 Легендарният Тони Надал идва в България за Sofia Open 2019
Легендарният Тони Надал идва в България за Sofia Open 2019

Човекът, подарил на тениса Рафа Надал, ще тренира с български деца на 18 януари, от 17:00 часа, в зала „ София “

Фабиано има изиграни към 60 мача от ATP шампионати в цялата си кариера, колкото Григор имаше единствено за 2017 година. Италианецът е побеждавал на два пъти третата ракета на България Александър Лазов на финали на " Фючърси ". Лазов предизвести, че Фабиано е рисков тенисист, предпочитащ дългите разигравания. Според него Григор би трябвало да заложи на сервис и нападателна игра с бързи уинъри.

Фабиано сподели, че може да се опълчи на мощно сервиращи тенисисти. Предишният му съперник Рейли Опелка разчиташе единствено на начален удар, само че беше съкрушен след петсетова драма.

Победителят от дуела ще играе в неделя против по-добрия от мача Франсис Тиафо (САЩ) - Андреас Сепи (Италия), който се играе по същото време. След това да се готви Надал за четвъртфинал във вторник.
Сортирай

преди 23 секунди

Дамският мач Павлюченкова - Саснович може да приключи скоро. Резултатът е 6-0, 5-2. След него ще бъде дуелът на Григор.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР