Григор Димитров днес отпадна на 1/4-финал на Australian Open от

...
Григор Димитров днес отпадна на 1/4-финал на Australian Open от
Коментари Харесай

Григор Димитров: Разочарован съм, боли ме, не играх добре в Австралия

Григор Димитров през днешния ден отпадна на 1/4-финал на Australian Open от британеца Кайл Едмънд. Миналата година Гришо си потегли от конкуренцията след полуфиналите. Тогава направи супер мач с Рафаел Надал. Сега се обрисуваше нов подобен конфликт, само че Едмънд изненада противника си неприятно.

Димитров проучва представянето си в тази среща и в цялата конкуренция досега:

" Кайл заслужаваше да завоюва. Той работи доста през последните месеци. Поемам цялостна отговорност за моята игра през днешния ден. Няма смисъл да приказвам за нещата, които направих неверно.

От първия ден тук не играя добре. Имах доста работа, с цел да изиграя един порядъчен мач. Няма значение какъв брой съм добре физически, мисля, че и психечески бях малко изтощен. Днес беше един от тези дни, в които не открих метод да се оправя. Разочарован съм. Така се усещам. Боли ме. Така би трябвало да бъде.

Има какво да усъвършенствам в идващите няколко седмици. Трябва да подходя рационално в тренировките, да не се изсилвам още веднъж, само че в това време да намеря ритъма си, играта си. Това изисква работа, само че съм сигурен, ще се съумея да го направя и се надявам, че ще играя по-добре идващите месеци ".

 Григор Димитров загуби от Кайл Едмънд и отпадна от Australian Open
Край на фантазията за нов полуфинал, Гришо отпадна от британеца Едмънд

Българинът съобщи самодейността на противника си и беше надигран
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР