Григор Димитров демонстрира много високо ниво на постоянство през последните

...
Григор Димитров демонстрира много високо ниво на постоянство през последните
Коментари Харесай

Григор преди финала: Синер е най-добрият в света; харесвам подобни предизвикателства

Григор Димитров показва доста високо равнище на неизменност през последните месеци и към този момент го виждаме все по-често да печели поредност от мачове против най-хубавите тенисисти в света. Точно на това ставаме очевидци през настощята седмица, откакто българинът надделя трима представител на международния топ 10 и се класира за финала на Мастърса в Маями, където го чака дуел с Яник Синер, който е загуби единствено един път от началото на годината.

Самият Григор чудесно осъзнава в какъв брой мощна форма е италианецът, само че този факт наподобява не го тормози, а по-скоро го стимулира още повече за постигането на следващ влиятелен триумф през последните дни:

" Очевидно Синер е най-хубавият състезател в света към този миг. Това е моето мнение. Той играе необикновен тенис и е същинско наслаждение за мен да следя по какъв начин съумява да резервира толкоз високо равнище на игра през всяка една седмица. Сега ми се постанова да се състезавам против него, което е страхотна опция и предизвикателство за мен. Харесвам тези мачове и играя тенис тъкмо поради тях. Искам да се тествам, а какъв по-голям тест от заключителен дуел с Яник? Това е един от мачовете, в които би трябвало да се съсредоточвам върху нещата от моята страна на мрежата. Той е кадърен да прави тъкмо това, а същото важи в цялостна степен и за мен " - показа Димитров пред Tennis Channel.

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР