Григор Димитров даде специално интервю пред Max Sport преди старта

...
Григор Димитров даде специално интервю пред Max Sport преди старта
Коментари Харесай

Григор иска само едно нещо...

Григор Димитров даде особено изявление пред Max Sport преди старта на сезона. Хасковлията започва на следващия ден на шампионата в австралийския град Бризбейн.

„ Първо дано да стартира сезона с победа. Това е единственото нещо, което желая сега – да веселя освен себе си, само че и всички свои почитатели, цяла България.

Започваме изначало – всяка една година е друга от другата. Защо да не се надяваме на сходни триумфи, а за какво не и за повече ”, стартира Гришо.

„ С треньорския екип прекарахме много седмици всички дружно, тъй че започваме годината отначало. Няма смисъл да споделяме кой какъв е и за какво е. Всички имаме идентична цел, опитваме се да се фокусираме напълно върху това и се надяваме, че ще имаме триумф ”, разяснява Димитров присъединението на Андре Агаси към екипа му.

„ Джокович сподели какво може да реализира в границите на няколко месеца. Да се надяваме, че може би някой от шампионатите иска ми се отрази по същия метод и ще имам същия триумф ”.

Winbet - пробвай непредвиденото (+18)

„ Харесвам Бризбейн. Последните години стартирам годината тук. Мисля, че последните 6-7 години съм прекарвал Нова Година тук. В момента е време единствено за позитивизъм и конфигурация за мачовете.

За Новата година поисквам на всички да са живи и здрави, което е и най-важното нещо. Благодаря доста за поддръжката през всички тези години, която продължава и през днешния ден. Надявам се, че ще мога да ги веселя още повече ”, приключи Григор Димитров.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР