Григор Димитров даде дълго интервю в Инстаграм в канала на

...
Григор Димитров даде дълго интервю в Инстаграм в канала на
Коментари Харесай

Григор Димитров: Скоро ще видите Лолита по телевизията

Григор Димитров даде дълго изявление в Инстаграм в канала на Vitamin Well. Той приказва от хотелската си стая в Мелбърн и показва положително въодушевление дни преди края на изолацията си.

" Аз съм от късметлиите, които в действителност получават време на открито, отлично е, имаме шанса да упражняваме, което оказва помощ. Кортовете са безусловно до нас. Много играчи са тук, всичко е наоколо. Винаги е особено да стартираме годината тук, за мен е 12-а или 13-а година, в която го върша. Хората са доста приятни, нека имаме отлично лято тук. Отдавна не съм се борил за тази купа, а това постоянно е цел за мен. Особено при започване на годината, когато си упражнявал доста и си направил всичко, което би трябвало. Идва моментът, в който всичко стартира изначало ", сподели Григор.

" Миналата година си сложих много цели, Това е нова година, оставам положителен, просто желая да стартира добре годината. Развълнуван съм да стартира, да видя по какъв начин се усеща тялото ми, след това ще забележим по какъв начин ще продължи годината. Треньорът ми е в изолираност за две седмици. Чакахме прекомерно доста, в този момент просто желаеме да се състезаваме, да видя моите другари ", добави хасковлията.

Григор разяснява и новата си другарка Лолита Османова.

" Всички желаят да знаят пикантното. Запознахме се преди известно време, ще я видите доста скоро на тв приемника. Тя бе с мен на няколко шампионата, само че трябваше да носи маска, ще е хубаво да бъде с мен и да ме поддържа в тези сложни времена. Очаквам го с неспокойствие. Има много нови неща към мен последните месеци, тъй че се вълнувам. Същото и с треньора ми, чакам с неспокойствие първия ни шампионат дружно. Много положителни неща има към мен ", сподели българинът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР