Григор Димитров да излекува напълно своята контузия в рамото, преди

...
Григор Димитров да излекува напълно своята контузия в рамото, преди
Коментари Харесай

Орлин Станойчев: Гришо първо да излекува контузията!

Григор Димитров да излекува изцяло своята травма в рамото, преди да взе участие по шампионати, даде съвет именитият български тенисист Орлин Станойчев. От началото на сезона Гришо се оплака на няколко пъти от контузията. Заради нея българинът се отдръпна в последния миг от мощната конкуренция от сериите " Мастърс " в Индиън Уелс.

Диагнозата на Димитров е тендинит на дясното рамо. С сходна травма в продължение на няколко години се бори и бившето гадже на хасковлията Мария Шарапова.

Down to his lowest ranking (No. 43) since 2012, can Grigor #Dimitrov get off to a winning start in Barcelona today?

He has a tough opener in former champion Fernando #Verdasco...

Read more > https://t.co/SUtmbQLrAA pic.twitter.com/uRVhlN7jQo
— Live Tennis (@livetennis) 24 април 2019 година " Ако има болки в рамото, е по-добре изцяло да се излекува - счита Орлин Станойчев, който има победа над Роджър Федерер в своята кариера. - Може и да пропусне някой шампионат, тъй като занапред предстоят доста значими съревнования. От неговия щаб най-добре знаят какво да вършат. Когато е подготвен на 100%, ще играе доста по-силно.”

Сривът в международната класация на Димитров няма да повлияе кой знае какъв брой, счита Орлин Станойчев. От тази седмица българинът е 43-ти в класацията. Това е най-лошото достижение за него от 2012 година насам.

Grigor Dimitrov pic.twitter.com/p13Fh1XJwX
— Yuliya Skerleva (@julkata22) 23 април 2019 година " Много играчи са минавали през сходни моменти - отбелязва Орлин Станойчев. - Лошото е, че в този момент е по-вероятно да срещне някой от Топ 3 в първите кръгове. Но вижте по какъв начин Вавринка беше отвън Топ 200, а какъв брой бързо се завърна и в този момент е на път да влезе в Топ 30. "

“България Днес”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР