Григор Димитров благодари за подкрепата след първата си победа на

...
Григор Димитров благодари за подкрепата след първата си победа на
Коментари Харесай

Григор Димитров: Българските знамена ме карат да се чувствам близо до дома

Григор Димитров благодари за поддръжката след първата си победа на Australian Open. Той стартира с поврат против Хуан Игнасио Лондеро в Мелбърн.

В изявлението на корта тенисистът съобщи, че българските флагове по трибуните на всичките му мачове по света го карат да се усеща вкъщи. " Токова надалеч, само че в това време и толкоз близо. "

" Невероятна аудитория, благодаря ви за това. Винаги е хубаво при започване на годината - пресен си, разчувствуван си да играеш. Винаги съм благополучен, като пристигам в Австралия. В първия сет беше мъчно. Просто пробвах да си върна ритъма, направих доста непредизвикани неточности ", сподели Димитров за мача.

Той съобщи, че е бил благополучен да даде част от себе си на тима в " АТП къп ", където България остана на крачка от четвъртфиналите.

" Обичам играта, играл съм за родината си през целия си живот. Да бъда капитан на тима в първия сезон на шампионата ( " АТП къп " ) явно ми лиши доста сила, само че го направих за страната си, за момчетата и не на последно място го направих за себе си. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР