Григор Димитров беше гост на коментаторите на Евроспорт Барбара Шет

...
Григор Димитров беше гост на коментаторите на Евроспорт Барбара Шет
Коментари Харесай

Григор Димитров: Агаси винаги е бил специална личност за мен

Григор Димитров беше посетител на коментаторите на Евроспорт Барбара Шет и Матс Виландер. Хасковлията приказва за днешния си мач с Томас Фабиано, както и за връзките си с Андре Агаси. Ето какво показа той в диалога с двамата известни тенис коментатори:

" Познавам Томас отдавна, повече от 10 години. Знаех, какво мога да чакам. Бях доста удовлетворен, че мачът свърши в 3 сета. Задачата ми беше да съм съсредоточен от самото начало.
 Резултати от петия ден на мъжкия Australian Open 2019
Резултати от петия ден на мъжкия Australian Open 2019

Роберто Батиста Агут отстрани първата ракета на Русия Карен Хачанов

Имах проект. Той направи мача забавен. Хубаво е да спечелиш с 3-0 сета.Моето предпочитание е да продължа,да изучавам и да се развъртвам. Имам да науча още доста неща, освен на корта, а и отвън него. Това което ме прави удовлетворен през днешния ден е сервисът.

Агаси постоянно е бил специфична персона за мен. Още като бях малко дете той беше знак за подражателство. Между нас има, тази химия тази сила.

Заедно с моя екип помислихме, по какъв начин може да подобрим нещата. Аз желая да спечелвам трофеи. Решихме с Дани да се свържем с Андре. След като се опознахме, разбрахме че можем да работим дружно.

Хубаво е да имаш разнообразни оръжия, разнообразни неща в чантата си. Опитвам се да играя интуитивно. Най-важното нещо е осъществяването. Въпросът е да изпълниш, това което можеш. Това зависи от дребните елементи.

Андре ме прави по-добър човек. Всеки ден с него е плодотворен. Нашата връзка е сложена на доста общи начала.

Имаше един интервал, в който прекалявах с тренировките. С Агаси намерихме метод да упражняваме по-умно. Той е бил в моята позиция и знае по какъв начин да ми помогне ", приключи Григор.
 Снимка 397666
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР