Григор Димитров бе крайно разочарован от отпадането си на Откритото

...
Григор Димитров бе крайно разочарован от отпадането си на Откритото
Коментари Харесай

Григор се жали: Знам къде сбърках, болезнено е

Григор Димитров бе извънредно отчаян от отпадането си на Откритото състезание на Австралия. Българинът загуби в четири сета от Франсис Тиафо на осминафиналите.

" Резултатът е явен. Странно е, не знам. В момента нямам думи. Той се бори добре, игра добре. Беше на ръба в някои геймове. Възползва се от тази обстановка ", показа Григор след мача.

Той изясни, че знае къде са грешките, които е позволил: " В някои случаи знам къде сбърках. Не съумях да направя някои удари, които трябваше. Особено в тайбрека на втория сет. Аз играех все по-добре, а той всякога имаше отговори. Борих се колкото можех. В някои значими моменти топката се удари в мрежата или той целеше линиите. Тези неща са отвън моя надзор. Но в други моменти сигурно можех да направя по-добри удари ".

Димитров добави, че се е видял с треньорите си след срещата, само че сподели, че е прекомерно рано за разбори. " В момента нямам какво да кажа. Работиш толкоз доста преди сезона, с цел да бъдеш в тази позиция. Болезнено е. Мисля, че ми трябват два дни отмора. След това се връщаме и ще приказваме за основите ", разяснява той.

" В момента виждам повече отрицателните неща, в сравнение с позитивните. Надявам се след два дни да мога да мисля за нещата, които направих вярно, тези, които сбърках, какво беше положително и какво неприятно. В момента чувството е необичайно. Имал съм мачове в предишното, които са били на привили и отливи. Да не мога да употребявам възможностите си. Днес беше просто доста необичайно. Не можах да преодолея тези комплицирани моменти ", добави Григор./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР