Гриф: Строго секретно!!! Кратък курс-инструкция с обяснения за придобити имоти

...
Гриф: Строго секретно!!! Кратък курс-инструкция с обяснения за придобити имоти
Коментари Харесай

Нямам двор. Голф игрището не е двор

Гриф: Строго секретно!!! Кратък курс-инструкция с пояснения за добити парцели за висши държавни служители.

Апартаментът е на името на котката ми. Искам да прибавя, че котката ми е придобила парцела преди да се роди, което както разбирате ме слага отвън съмнение.

Което е законно!

Жена ми е зодия Водолей и заради тази причина и е провиснал безлихвен заем от три банки. Тя е безработна и по тази причина с парите си е закупила кола на остаряло за две хиляди лв., която след това заменихме за мезонет в южен квартал. Държа да загатна, че когато купувахме мезонета този квартал не беше южен.

Което е законно!

Аз нямам апартамент. Аз съм скитник. Имам куче, а то какво има си е негова работа. Ако ви интересува, попитайте него. Не е нелегално да живееш при кучето си? Нали?

Това е законно!

Това не е къща, а селскостопанска сграда. И нямам двор. Голф игрището не е двор. Имам и документи, които потвърждават че всичко е неизползваема земя от 7 категория.

Законно е!

Видях един ров и доста ми хареса, по тази причина си купих апартамент на зелено. Аз от кое място да знам, че след това това ще стане първокласен парцел?

Всичко е законно!

Продадох два остарели жилището, с цел да си купя един нов. Новия продадох и си купих пет остарели, които още веднъж продадох и си купих кооперация.

Законно е!

Теглил съм заем, с който да почерпя за жилището, който се води на майката на жена ми. Това не ме прави притежател.

Законно е!

Аз от кое място да знам, че жена ми се е сдобила с апартамент на мое име? В нашето семейство почитаме персоналното пространство.

Законно е!

Нямам апартамент на мое име. Всичко е записано на фамилията хамстери, които са многодетно семейство и на които заплащам наем.

Законно е!

Нямам визия какъв брой квадратни метра е апартаментът ми. Продадоха ми го във футове.

Законно е!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР