Грета Тунберг е забелязана във фотографията от 19 век …?Двойник или

...
Грета Тунберг е
забелязана във фотографията от 19 век …?Двойник или
Коментари Харесай

Грета Тунберг е забелязана във фотографията от 19 век …?

Грета Тунберг е забелязана във фотографията от 19 век …?Двойник или странник във времето? Точно копие на Грета Тунберг (Greta Thunberg), е забелязано на остаряла фотография от златоносен поток в Юкон (Yukon). (HiddenTruth.site)На фотографията (вижте по-долу) се следят три деца, копаещи канара, в опит да намерят златни зърна. Фотографията е направена през 1898 година, на реката Доминион Крик в Юкон, Канада.Дълги години, изображението е налично за всички в Интернет и в канадската Уикипедия. До сега, тази фотография провокира интерес към себе си единствено като образец за безпощадната употреба на детския труд в тази ера.Никой не знае имената на тези деца, нито каква е по-нататъшната им орис.

 p1 1 - Грета Тунберг е видяна във фотографията от 19 век …?
Преди два дни, интернет потребителка инцидентно вижда тази фотография и схваща, че лицето на едното момиче е 100 % копие на 16-годишната шведска екоактивистка Грета Тунберг, чието име не напуска пресата през последните два месеца.
Четете още: Мистериозното изгубване на 10-годишния Деймиън МакензиЛицето и фигурата на момичето съответстват тъкмо с възрастта. На фотографията, то също е на към 14-16 години, като се има поради, че тогава, работещите деца изглеждали по-млади от възрастта си, заради недохранване.

 p2 1 - Грета Тунберг е видяна във фотографията от 19 век …?
Скоро тази странна фотография, която допуска, че Грета Тунбърг може да е странник във времето, е оповестена в паранормалния канал на Ютуб (YouTube) – „ Art Alien “. Оттам се популяризира из интернет.Според създателя на канала, Грета евентуално пътува във времето, стигайки до разнообразни проблематични точки от историята, с опит да поправя актуалната обстановка …

 Грета Тунберг
Грета Тунберг В канадските мини, детският труд бил необятно публикуван и сравним с рабски. Много деца страдали от апетит, мраз и недохранване. Стотици хиляди деца, някои от които на не повече от 6-7 години, били изпращани в тези мини от бедните си родители.Там работели по 60 часа седмично на равни начала с възрастните и без никакви привилегии за възрастта.Средната продължителност на живота на такива деца не надвишавала 33 години. Много от тях са били осакатявани или загивали при злополуки. Детският труд в Канада е спрян едва през 1920 година.Грета Тунберг стана известна в целия свят за една нощ, изказвайки гневен зов до Организация на обединените нации, в който, тя обвинява международните водачи, че пренебрегват екологичните проблеми и особено проблемите на изменението на климата.Конспирациите около тийнейджърката са доста. Има теории, че е сложено лице да всее ужас и напрежение, че извършва заповедите на Правителството в сянка, че има психични проблеми, и т. н.Сега, може да се замислим и дали не пътува във времето …?
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР