Грета Тунберг е едно от най-обсъжданите имена, особено през последните

...
Грета Тунберг е едно от най-обсъжданите имена, особено през последните
Коментари Харесай

Грета Тунберг, която вдъхнови дет метъла

Грета Тунберг е едно от най-обсъжданите имена, изключително през последните няколко дни след пламенната ѝ и гневна тирада пред Организация на обединените нации, където укори международните водачи за тяхното безучастие против климатичните промени.
 Грета Тунберг и книгата с речите на младата активистка
Никой не е прекомерно дребен, с цел да избави света

Как един дребен човек може да сложи основите на смяната

В резултат на дейностите ѝ списание Time я разгласи за една от най-влиятелните персони в света, Норвежкия парламент я номинира за Нобелова премия за мир, Барак Обама я назова съотборник, a Арнолд Шварценегер изиска да й повери електрическия автомобил си.

Момичето обаче освен получи доста похвали за казаното и направеното досега, само че ѝ отнесе доста рецензии. Докато някои гледат на Грета като на безстрашно момиче, което споделя истината за климатичните промени и като образец за подражателство, други я обрисуват като лъжкиня или като лицемерка.

Оказва се обаче, че има и такива хора, за които думите на младата активистка за битката с климатичните промени са станали мотив за ентусиазъм за основаване на ария. И то не каква да е, а в дет метъл вид.

Парчето е дело на барабаниста Джон Мередит на траш метъл групата Суака, който разкрива пред Rolling Stone, че когато гледал видеото с речта ѝ, бил доста впечатлен от нейната пристрастеност, гняв и отвращение.

" И думите, които тя избра, просто провокираха в мен мрака на метъл музиката, която обичам. "

Тъй като той бил изцяло склонен с посланието ѝ, си помислил, че може да го направи още по-достъпно даже за повече хора, като го трансформира в ария. И признаваме му, резултатът е много сполучлив.

Самата Грета Тунберг, която явно е видяла видеото, написа в Twitter прифила си: " Приключих с това климатично нещо... Отсега нататък ще върша единствено дет метъл ".

I have moved on from this climate thing... From now on I will be doing death metal only!! https://t.co/mYqXxFuE77
— Greta Thunberg (@GretaThunberg) 28 септември 2019 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР