Грета Желева - собственик на новото стилно бижу на столицата

...
Грета Желева - собственик на новото стилно бижу на столицата
Коментари Харесай

Стилният Amber Beauty Club отвори врати

Грета Желева - притежател на новото стилно украшение на столицата Amber Beauty Club, посрещна звездни посетители, другари и близки на двудневното откриването на 20 и 21 март в София, с шампанско, изискан кетъринг и звуците на вилончело и цигулка.

В международния ден на Щастието, местоположението на бул. Евлоги Георгиев 117 разкри своите секрети. Безупречно селекциониран екип от най-хубавите лекари в бюти сектора, като доктор Гергана Манолова, доктор Самер Шокър, доктор Янита Михайлова, доктор Десислава Димова, Д-р Весела Райкова, коафьорски тийм, отпред с топ коафьора Георги Петков и най-иновативната инсталация и козметика за разкрасяване и релакс, са измежду най-отличителните черти на клуба.

Както описа пред гостите си самата Грета Желева, Amber Beauty Club е мястото, където ще се почувствате като вкъщи си, няма да вършиме взаимни отстъпки със себе си, и можете да се насладите на цялостния пакет от удоволствия за тялото и душата си - от място за паркиране, до най-високотехнологичните и съвременни способи за разкрасяване, подмаладяване и тонизиране.

За да поздравят собственичките на центъра за хубост пристигнаха бизнес дамите Илиана Алипиева, Албена Петрова, Мая Косева и адв.Биляна Тончева, Илиана Петрова, Аглика Павлова, Меги Савова,собственикът на Code Fashion TV Мария Бонева, ПР мениджърът Ангелина Ангелова и основния редактор на сп. Ева Милена Петрова. Много родни хубавици като Никол Станкулова, Яна Стайкова, носителки на купата Мис България Ивайла Бакалова, Габриела Василева и Славена Вътова. Дизайнерката Жени Борисова, която още веднъж направи усещане със своя жанр и доста красиви дами и господа.

Ултрамодерен и извънредно моден, новият клуб за хубост в сърцето на София е обзаведен със жанр и безукорен усет. Уют и успокоение, бягство от забързаното всекидневие и незабравимо прекарано време ви чакат в Amber Beauty Club - amberbeautyclub.com..

Фото: Лора Савова
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР