Грешната стъпка на Ливърпул в градския сблъсък с Евертън зае

...
Грешната стъпка на Ливърпул в градския сблъсък с Евертън зае
Коментари Харесай

Контра: Какво спря Ливърпул в дербито и защо Реал Мадрид се провали два пъти срещу Барса?

Грешната стъпка на Ливърпул в градския конфликт с Евертън зае челна позиция измежду тематиките на днешното издание на “Контра”, излъчено онлайн в ефира на Sportal TV. Журналистите Александър Димитров, Даниел Любомиров, Радослав Стойков и Красимир Гълъбов проучиха представянето на “червените” и аргументите за пропуснатите точки. Какво влияние оказа вятърът и в действителност ли имаше влияние, както сподели Юрген Клоп?

ХАРЕСАЙТЕ " КОНТРА " ВЪВ FACEBOOK

Получи ли Манчестър Сити съдийска помощ в мача с Уест Хам след отсъдената противоречива дузпа? “Гражданите” се качиха на върха и иззеха самодейността в борбата за купата. Лондонското дерби сред Тотнъм и Арсенал остави доста дискусионни обстановки, измежду които по една дузпа за двата тима. Журналистите проучиха представянето на Реал Мадрид и Барселона в двете издания на Ел Класико.

Ювентус към този момент има преднина от 16 точки на върха след триумф като посетител на Наполи. Трябваше ли да бъде отсъдена дузпа за домакините в края на срещата след играта с ръка на Алекс Сандро? Предаването се насочи към битката за купата в Германия, където Байерн (Мюнхен) и Борусия (Дортмунд) към този момент са с еднакъв брой точки. “Контра” продължи с първите 1/8-финали реванши в Шампионската лига: Реал Мадрид - Аякс, Пари Сен Жермен - Манчестър Юнайтед, Борусия (Дортмунд) - Тотнъм и Порто - Рома.

Гледайте запис от предаването във вграденото видео и във видеосекцията на уеб страницата. “Контра” се излъчва всеки понеделник от 15:00 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР