Грешките във финансовите въпроси са един от най-належащите проблеми, това

...
Грешките във финансовите въпроси са един от най-належащите проблеми, това
Коментари Харесай

Няколко финансови грешки, които младите двойки допускат

Грешките във финансовите въпроси са един от най-належащите проблеми, това е, което безусловно унищожава двойките, може да стане причина за съмнение и по-късно причина за спиране на връзките.

Във всяка връзка има няколко стадия. В началния стадий страстите преобладават, бъдещето се вижда в ярки цветове и всички проблеми и проблеми наподобяват незначителни дреболии. С течение на времето във връзката се появява от ден на ден рационализъм, двете страни стартират да преоценяват дейностите на колегата, това е същински стрес тест.

Обсъждането на финансовия аспект на една връзка не е сантиментална тематика, само че не може да се направи без нея. По-добре е да не вършиме неточности, в сравнение с да се опитате да поправите всичко по-късно, това не постоянно е допустимо.

Грешка 1. Финансова невярност

Искреността се цени във взаимоотношенията, това важи и за финансовата сфера. Под " невярност " се има поради съзнателно задържане на информация, да вземем за пример за увеличение на заплатите, покупки, разкриване на банкови сметки и струпване на средства.

Никой не ви принуждава да изготвяте счетоводни доклади един за различен в края на всяка седмица, само че честността би трябвало да бъде nad vsichko. Обсъдете покупките, говорете за триумфа си в работата, в това число парични тласъци, кариерно израстване.

Изключение от това предписание е обстановка, в която решите да извършите изненада и ви трябват пари за това.

Грешка 2. Различни подходи към финансовия съставен елемент на връзките

Дори и двамата да са сдвоени от еднакъв обществен кръг, те могат да имат друго отношение към финансите. Едната страна е привикнала с обмисляне и скрупульозен разбор на разноските и приходите, другата е склонна към прочувствени покупки. Споровете по тази тематика могат да бъдат проблем.

Решението е допустимо най -просто - да се разиска авансово финансовия съставен елемент. Поведението на колегата ви най-малко няма да ви изненада.

Грешка номер 3. Отказ да се вземат решения

Винаги има изкушението да прехвърлите отговорността за обмисляне на вашите финанси върху някой различен. Това дава тип имунитет против отговорност при положение на проблеми с общия бюджет.

Въпросите с парите би трябвало да се вземат решение дружно. Това е крайъгълният камък на здравите връзки.

Грешка 4. Липса на проекти за бъдещето

Планирането е знак за съвестност на желанията. Разбира се, във връзка с финансите никой не е ваксиниран от непреодолима мощ, само че би трябвало да има общ проект за деяние.

Планирането не включва обмисляне с акуратност до минута. Говорим за взаимна полемика за огромни покупки и способи за осъществяване на тези проекти (разширяване на жилищната повърхност, закупуване на кола, пътувания и други събития от този тип).

Заключение

Отношенията сред хората не би трябвало да се построяват въз основа на пари, само че това не значи, че финансовият въпрос няма значение. Ако се отнасяте леко към финансите, тогава с течение на времето даже най-силните взаимоотношения могат да станат слаби. Ще има съмнение, подозрения, че в предишното е изработен верният избор - нормално всичко стартира с това.

Спазването на тези правила не значи, че връзката ще бъде сполучлива. Но те подсигуряват, че финансовият аспект няма да ги засегне и това към този момент е доста.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР