Грешки правят всички и няма абсолютно праведни хора! Забеляза ли

...
Грешки правят всички и няма абсолютно праведни хора! Забеляза ли
Коментари Харесай

Зодиите, които никога НЕ ПРОЩАВАТ

Грешки вършат всички и няма безусловно праведни хора! Забеляза ли сте обаче, че имате другари, които доста постоянно вършат изцепки, които ви нервират. Едвам се сдържате да не им се разкрещите или даже да стигнете още по-далеч.
Ако мъчно се доверявате на другите и не сте склонни да простите грешките им можете би сте някоя от тези зодии...?
Овен
Изключително бързо пали фитила си. Може да избухне за секунди и даже да не разберете. Представителите на този знак са супер правилни другари и можете да разчитате на тях без проблем, само че знайте, че те също разчитат на вас и не одобряват измяната. Веднъж да извършите ли неверна стъпка, може вечно да загубите най-верния си другар. Овните могат да бъдат безкомпромисни и наумят ли си нещо – то става непременно! По-добре не търсете спор с тях!
Телец
Не може да не сте забелязали, че те са кротки и са приятна компания. Имат мнение, което постоянно показват и пазят и се борят за правдивост. Търпението и упоритостта на Телеца е общоизвестно. Обаче.... внимавайте да не го ядосате, тъй като тогава се трансформира в същински разгневен бик и е подготвен да опустоши всичко и всички по пътя си! Веднъж загуби ли надзор, става ужасно. Код алено за заплаха!
Лъв
Търпелив и изкусен! Това са първите усещания за Лъвовете. Абсолютно правилни, тъй като хората от тази зодия си стоят на мястото и постоянно търсят верния метод за връзка. С тях е мъчно да се скарате, тъй като те имат висок предел на толерантност. Когато обаче ги обидите или разочаровате, по-добре не се надявайте да ви простят. За тях прошката е решение, което мъчно взимат и считат, че в случай че сте ги настъпили един път, това е огромно изменничество. Не всеки може да се радва на амнистия от Лъва. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР