Грешката станала на паркинга на голям магазинЖена в Канада случайно

...
Грешката станала на паркинга на голям магазинЖена в Канада случайно
Коментари Харесай

Дама от Онтарио две седмици кара чужда кола без да разбере

Грешката станала на паркинга на огромен магазин

Жена в Канада инцидентно подкарала непознато Infiniti, в което се качила на паркинга на Walmart и по-късно го карала 2 седмици без да забележи. Историята започва с това, че дамата паркирала взетия чартърен черен Nissan пред магазина, а когато излязла се качила в Infini-то със същия цвят и съумяла да го подкара. 

 Дама от Онтарио две седмици кара непозната кола без да разбере

Това станало допустимо тъй като притежателят на колата я оставил отключена и ключ на таблото. Дамата карала автомобила две седмици и схванала за грешката си едвам когато отишла да връща колата. А когато тя тръгнала, малко по-късно от магазина излязъл притежателя на Infini-то и открил, че колата му я няма. Той незабавно подал сигнал, че автомобилът му е откраднат. 

„ Откраднатата ” кола се появила две седмици по-късно, а при връщането на автомобила се появила и полицията. Дамата разказала, че се е объркала и служителите на реда приели историята й и решили да не стартират следствие, което да докара до съд. Тя обяснила, че нямала никакво желание да краде колата, просто я объркала. 

А от компанията за коли чартърен трябвало да приберат Nissan-а от паркинга на магазина. Дамата въпреки всичко платила санкцията за дългия престой пред Walmart.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР