Грешка в работата на протокола на безжична връзка Bluetooth замалко

...
Грешка в работата на протокола на безжична връзка Bluetooth замалко
Коментари Харесай

Bluetooth едва не провалил дрифт рекорда на BMW

Грешка в работата на протокола на безжична връзка Bluetooth замалко не осуетила опита за нов международен връх за най-продължително дрифтиране, подложен от Йохан Шварц с BMW M5 предишния месец. Към края на тестването телефонът, с който водачът поддържал връзка с екипа в автомобила за дозареждане в придвижване, се изключил от мултимедията на колата, оповестява The Verge.

Неприятната изненада принудила Шварц да кара с вратите напред и по едно и също време с това да рестартира настройките на апарата, с цел да го сдвои още веднъж с информационно-развлекателната система на M-петицата. Когато най-накрая съумял да възвърне връзката с колата-цистерна обаче, Йохан се сблъскал с нов проблем.

След шест часа непрестанен дрифт електрониката на BMW-то ненадейно присъединила предния мост. Докато се опитвал да го изключи, Шварц трябвало да жонглира с "бутилка вода и закуски ", които взел в колата, с цел да се поддържа.

Новото M5 записа името си в Книгата на върховете "Гинес " след осемчасов дрифт на пистата BMW Performance Center в Южна Каролина. Баварският суперседан измина 374.1 км в следено поднасяне, подобрявайки предходното най-хубаво достижение на Toyota GT86 с 209.5 км.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР