Грешка в навигацията. Това е причината, поради която служители на

...
Грешка в навигацията. Това е причината, поради която служители на
Коментари Харесай

Дисциплинарна проверка заради грешката в навигацията на ГДБОП

Грешка в навигацията. Това е повода, заради която чиновници на ГДБОП нахлуха в неверен апартамент на почтено семейство. Това изясни МВР-шефът Христо Терзийски по време на чуването си в Народното събрание. По случая е формирана и дисциплинарна инспекция.
“Служителите на екип номер 9 са разбрали точния адрес сутринта при инструктаж, заради което са въвели данните в навигационната система на длъжностен автомобил. При идване на място са обезпечили периметъра. По данни на екипа са въведени правилни данни, след това обаче е открито, че вместо в блок 7 екипът дошъл на адрес в блок 4 в " Левски Г ", което е открито в следствие. Със заповед на шефа на ГДБОП е разпоредена дисциплинарна инспекция за определяне на всички условия и данни”, изясни Терзийски.

ФрогНюз напомня, че от Българска социалистическа партия желаеха вътрешният министър да застане на трибуната в Народното събрание и да изясни пред депутатите аргументите за скандалната обстановка от през вчерашния ден. При профилирана акция на ГДБОП бе разрушен дома на почтено семейство. Потърпевшите описаха, че даже са били бити. Акцията бе против група за разпространяване на опиати.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР