Грешка на пилота или техническа неизправност се считат за причините

...
Грешка на пилота или техническа неизправност се считат за причините
Коментари Харесай

Две версии за рухването на разбилия се при излитането самолет в Казахстан ВИДЕО

Грешка на водача или техническа нередовност се смятат за аргументите за злополуката на самолета на самолетната компания „ Бек еър “ край град Алмати. Това заяви на конференция вицепремиерът на Казахстан Роман Скляр.

Висш военачалник измежду жертвите на разрушилия се Fokker-100, пътничка с поразителен роман ВИДЕО





„ Според предварителната версия (…) два пъти самолетът е докоснал с опашката си част от пистата. Това или е неточност на водача или е техническа причина “, съобщи Скляр. Според информацията самолетът е аварирал при излитането.

На мястото на злополуката са открити записите от полета , сподели Скляр.

Стана ясна повода за рухването на пътническия Fokker-100 в Казахстан, откриха черните кутии

"Спасителните интервенции на местопроизшествието не престават. Продължава и следствието (за аргументите на катастрофата). Намерени са записващите устройства на борда и се изследват ", сподели още Скляр, представен от "Фокус ".

Според него, в този момент Комитетът за гражданска авиация и Службата за следствие на въздушни произшествия на Казахстан откриват събитията към употребата на самолета, и дали е имало сходни катастрофи с него и преди.

"Ще притеглим експерти от Международния комитет по авиация. Те към този момент са осведомени и записващите устройства ще бъдат дешифрирани с присъединяване на тази интернационална организация ", съобщи вицепремиерът.

Очевидец описа за ужаса с разрушилия се при излитането лайнер Fokker-100 ВИДЕО

Скляр посочи, че положението на пистата на летището в Алмати по време на полета е било идеално.

"Пистата, както към този момент сме уверени, беше в съвършено положение. Коефициентът на сцепление беше 0,5. Това изцяло дава отговор на всички критерии ", сподели той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

BREAKING Bek Air flight #Z92100, operated by a Fokker 100 registered UP-F1007, has crashed shortly after take-off from #Almaty Int’l Airport in #Kazakhstan at around 7:20am this morning. pic.twitter.com/4NzKSWIIIQ
— Brendan Grainger (@Highflyermel) December 27, 2019
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР