Грешка е било решението двама от тримата лидери на "Обединени

...
Грешка е било решението двама от тримата лидери на "Обединени
Коментари Харесай

Сидеров: Да изтеглим лидерите на ОП от кабинета, за да не станем като Реформаторите

Грешка е било решението двама от тримата водачи на "Обединени патриоти " – Валери Симеонов (НФСБ) и Красимир Каракачанов (ВМРО), да влязат в държавното управление, тъй като това е нарушило връзката вътре в националистическото обединяване, съобщи пред bTV ръководителят на "Атака " Волен Сидеров.

Той още през вчерашния ден насочи "дискретно предложение " към Каракачанов да последва подалия оставка Симеонов. Според водача на „ Атака” и трите партии би трябвало да изпратят в кабинета други лица.

"Като че ли позагубихме положителната връзка сред водачите и опцията за бързи и точни разбори. Виждам, че доверието в нас е спаднало. Тази оставка я предлагам като избавителна акция, като едно проявление, че можем да управляваме без да заемаме постове ", разяснява Сидеров.

Той призна, че със седмици не може да се види с сътрудниците си, само че това е обикновено поради огромния им брой задължения като вицепремиери. Посочи и защо ги е призовавал: "Отмести взор, Валери, от нощните заведения и го насочи към пенсиите, отмести взор, Краси, от американските самолети и го насочи към базите, за които не заплащат ".

И предизвести – "Обединени патриоти " може да споделят ориста на Реформаторския блок: "Ние сме подготвени да преосмислим концепцията за патриотична коалиция, имаме потребност от възобновяване, от една „ мозъчна атака”, която да ни изведе на друго равнище. Има риск да последваме Реформаторите ".

Според Сидеров "оздравителното " евакуиране на водачите от държавното управление е значимо, тъй като другояче цялата патриотична тематика може да девалвира. Той не спести рецензии и към ГЕРБ, които трябвало да решат каква политика ще водят: "либерално-джендърска или консервативно-патриотична ".

Той акцентира, че няма "да съобщи четата ", само че и се оплака, че в Народното събрание като ръководител на ПГ на Патриотите работи с хора, "с които почтено казано ми тежи ". "Не закупувам самолети и танкове, не вземам решение някъде да се направи курорт или да се закрие подобен ", означи Сидеров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР