Грешка е било решението двама от тримата лидери на „Обединени

...
Грешка е било решението двама от тримата лидери на „Обединени
Коментари Харесай

Сидеров: Да изтеглим лидерите на ОП от кабинета, за да не станем като Реформаторите

Грешка е било решението двама от тримата водачи на „ Обединени патриоти” – Валери Симеонов (НФСБ) и Красимир Каракачанов (ВМРО), да влязат в държавното управление, тъй като това е нарушило връзката вътре в националистическото обединяване. Това разяснява пред bTV ръководителят на „ Атака” Волен Сидеров.

Той още през вчерашния ден насочи „ дискретно предложение” към Каракачанов да последва подалия оставка Симеонов. Според водача на „ Атака” и трите партии би трябвало да изпратят в кабинета други лица.
Волен Сидеров: Давам дискретното предложение Каракачанов също да подаде оставка Сидеров добавя, че и двамата вицепремиери на патриотите – Красимир Каракачанов и Валери Симеонов не са издържали теста.
„ Като че ли позагубихме положителната връзка сред водачите и опцията за бързи и точни разбори. Виждам, че доверието в нас е спаднало. Тази оставка я предлагам като избавителна акция, като едно проявление, че можем да управляваме без да заемаме постове”, разяснява Сидеров.

Той призна, че със седмици не може да се види с сътрудниците си, само че това е обикновено поради огромния им брой задължения като вицепремиери. Посочи и защо ги е призовавал: „ Отмести взор, Валери, от нощните заведения и го насочи към пенсиите, отмести взор, Краси, от американските самолети и го насочи към базите, за които не плащат”.

И предизвести – „ Обединени патриоти” може да споделят ориста на Реформаторския блок: „ Ние сме подготвени да преосмислим концепцията за патриотична коалиция, имаме потребност от възобновяване, от една „ мозъчна атака”, която да ни изведе на друго равнище. Има риск да последваме Реформаторите”.
След оставката на Симеонов: Смяна във формулата на властта или нов вицепремиер (ОБЗОР) Волен Сидеров предложи вицепремиерите да останат трима – двама от ГЕРБ и един от патриотите
Според Сидеров „ оздравителното” евакуиране на водачите от държавното управление е значимо, тъй като другояче цялата патриотична тематика може да девалвира. Той не спести рецензии и към ГЕРБ, които трябвало да решат каква политика ще водят: „ либерално-джендърска или консервативно-патриотична”.

Той акцентира, че няма „ да съобщи четата”, само че и се оплака, че в Народното събрание като ръководител на ПГ на Патриотите работи с хора, „ с които почтено казано ми тежи”. „ Не закупувам самолети и танкове, не вземам решение някъде да се направи курорт или да се закрие такъв”, означи той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР