Greene King раздава 100 000 безплатни пинти днес - и

...
Greene King раздава 100 000 безплатни пинти днес - и
Коментари Харесай

Greene King раздава 100 000 безплатни пинти в цялата страна - как да вземете своята

Greene King раздава 100 000 безвъзмездни пинти през днешния ден - и всичко, което би трябвало да извършите, е да кажете „ вали, ние леем “, когато поръчвате.

Веригата пъбове сподели, че офертата е била задействана, откакто първата капка дъжд падна през днешния ден в Манчестър, задействайки нейния по този начин наименуван Rain Drop Detector. Високият девет фута детектор с форма на стъклена пинта се намира в Great Northern Warehouse в центъра на град Манчестър, само че даде началото на стартирането на офертата в цялата страна.

Сделката е дейна за 24 часа - само че вие може да изиска единствено едно гратис пиво. Можете да намерите цялостен лист на напитките, включени в офертата по-долу. Раздаването следва ново изследване, което разкрива, че Манчестър е най-влажният град в Обединеното кралство, като над един на всеки пет от нацията твърди, че това е мястото, където вали най-вече в цялата страна.

Клер Престън-Бийр, ръководещ шеф на Greene King Pubs, сподели: „ Сега публично вали, ние изсипваме 100 000 безвъзмездни халби в наши...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР