Green Print решение на Парафлоу и HP намалява разходитеНашето решение

...
Green Print решение на Парафлоу и HP намалява разходитеНашето решение
Коментари Харесай

„Плащаш за това, което ползваш” оптимизира печата

Green Print решение на Парафлоу и HP понижава разноските

„ Нашето решение усъвършенства натоварването на обособените устройства и усилва сигурността при щемпел ”, съобщи Гено Генов от Парафлоу

Средностатистическият офис чиновник употребява към 10 000 листа хартия на година, съгласно разнообразни представителни проучвания. Компаниите, от своя страна, харчат сред 1 и 3% от общите си разноски за поддръжка и обслужване на печатащата си среда, а при въвеждане на развой за ръководство на печата, компаниите доближават икономисване на разноските сред 8 и 41%. Това постанова търсене на все по-ефективни решения, които спомагат за понижаване на разноските и възстановяване на отчетността в организациите.

„ В последните пет години ние предлагаме интегрирано решение за ръководство на печата в офиса Paraflow Green Print  в партньорство с HP Inc. Основният му принцип е „ плащаш за това, което използваш ”. Нашето решение е обвързвано с оптимизацията на натоварването на обособените устройства, увеличение на сигурността при щемпел и като цяло по-малко ИТ поддръжка ”, показа Гено Генов, шеф „ Планиране и развиване ” в Парафлоу, във връзка 20-годишното партньорство с HP.

Опитът на компанията демонстрира, че Green Print е използван за разнообразни по величина и бизнес профил организации, като първичната инвестиция е дребна. В допълнение, клиентите могат да употребяват услугите на сервизния център на Парафлоу, който е оборудван с нужните софтуерни средства и разполага със сертифицирани експерти за диагностика, премахване на повреди и профилактика.

„ В днешния обвързван свят сигурността на принтерите и мултифункционалните устройства е от основно значение. Наред с другите си преимущества, мултифункционалните принтери на HP включват необятен кръг от функционалности за сигурност, които пазят устройства, данни и документи, създавайки многопластов метод към сигурността, нужен за битката с модерните офанзиви ”, акцентира Наталия Вичева, управител „ Ключови сътрудници ” в HP Inc.

„ Мултифункционалните принтери на HP основават многопластов метод към сигурността, нужен за битка с модерните офанзиви ”, уточни Наталия Вичева от HP Inc.

Paraflow Green Print дава опция за доклад на разноските по разнообразни параметри, които могат да се отнасят както за обособени консуматори, по този начин и за цели отдели. Клиентите могат да дефинират правила и политики за щемпел, включително на кои устройства потребителят има право да печата и кои консуматори могат да печатат в цвят. Решението разрешава автоматизирано заличаване, задържане или пренасочване на задания за щемпел към най-подходящото за случая мултифункционално устройство в мрежата.

Освен това решението на Парафлоу разрешава документите за щемпел да сe съхраняват на предпазен сървър. Документите няма да се отпечатат, до момента в който не се разпознава потребителят, който има права да печата на определеното устройство.

Централизираната среда за ръководство и наблюдаване дава явен взор за положението на всяко едно устройство и разрешава бързо решение на зародили проблеми. Голяма част от евентуалните проблеми се откриват превантивно и се  отстраняват изискванията за възникването им, разясниха експертите от Парафлоу.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР