Greedfall изглежда чудесно и от това, което знаем за нея

...
Greedfall изглежда чудесно и от това, което знаем за нея
Коментари Харесай

Трейлър към Greedfall представя началната точка на вашето пътуване

Greedfall наподобява отлично и от това, което знаем за нея сме уверени, че това ще е един от RPG шлагерите на годината. Играта на Spiders (Bound by Flame) ще ви разкрие една различна версия на XVII век, голям остров, фракции, причудливи създания, подли врагове, вълшебства и изобщо всичко това, което може да очаквате от едно първокласно RPG. Играта ще се отличава със комплицираната си конструкция от пълноценни избори и следствията от тях и разнороден метод в обстановките, даващ ви цялостна независимост на дейностите.

Това и показа преди време водещият сценарист на Greedfall пред GamingBolt на въпрос за избора сред стелт и комбат в срещите с враговете ви.

„ Невинаги е стелт. Опитваме се да предложим разнообразни решения. Стелтът може да е опция в един случай, а боят да е друга опция. В някои случаи може също да се опитате да подкупите врага си, или да накарате някой да промени гледната си точка. А в някои случаи може да измайсторите нещо самичък, което на собствен ред да послужи в замяна. Така че не е единствено стелт или пердах. Това не е стелт игра, имате голям брой разнообразни решения. Понякога да се включите в борба няма да може да се избегне, само че това, което желаеме е някои куестове да се позволяват по разнообразни способи “, изяснява Жан Русо.

Тази седмица, Spiders разгласиха ново видео към играта, в което ни се показва една от главните атракции в Greedfall – градът Спокойствие – място, в което спокойствието последователно изчезва. Той е обзет от странна чума, за която лек може да се откри на острова Тиър Фрадий – повода да се отправите на пътешестване към него и начало на огромното премеждие с името Greedfall. Играта излиза тази есен.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР