Греъм Лий благодари на обществеността за невероятната подкрепа“ след падането

...
Греъм Лий благодари на обществеността за невероятната подкрепа“ след падането
Коментари Харесай

Контузеният жокей Греъм Лий дава първо интервю след претърпяното падане, променящо живота

Греъм Лий благодари на обществеността за „ невероятната поддръжка “ след рухването в Нюкасъл през ноември, което остави жокея с изменящи живота пострадвания.

Лий остава в гръбначния отдел на болница „ Джеймс Кук “ в Мидълзбро, откакто получи счупени прешлени на врата си, когато го смъкнаха от монтирата си Бен Макдуи, до момента в който сергиите отваряха в Госфорт Парк.

Ирландецът сподели в изказване, оповестено от Injured Jockeys Fund: „ Изминаха три месеца от случая ми и взех решение, че е подходящо да кажа нещо обществено за първи път.

„ Честно казано, бях сломен от невероятната поддръжка и положителните пожелания, изпратени от всички, и бих желал да ви благодаря доста от мое име, брачната половинка ми Беки и децата ни, Ейми и Роби.

„ Чувствам се по този начин, като че ли съм в малко балон тук в гръбначния отдел на Джеймс Кук, само че девойките споделят с мен всички известия, които получават и всяко едно е оценено, както и поддръжката на моите страхотни другари, които не престават да ме посещават толкоз постоянно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР