Греъм и Тара от Гримсби, Великобритания, решиха да посетят изоставения

...
Греъм и Тара от Гримсби, Великобритания, решиха да посетят изоставения
Коментари Харесай

Двойка обикаляше изоставено училище, когато се случи нещо страховито СНИМКИ

Греъм и Тара от Гримсби, Англия, взеха решение да посетят изоставения лицей по изкуствата и да снимат руините. Разбира се, двойката желала да види нещо мистично, само че не се надявала на нищо и снимала всичко, което попадало в обектива й.

Тара и Греъм се почувствали малко неуместно, правейки куп фотографии от празно пространство - на разнообразни дистанции, от разнообразни ъгли, със и без мълния. Но на идната заран, когато седнали да ревизират материала, не им било до смях. На фотографията, която Греъм съумял да направи, влюбените видели страховитите фигури на деца, написа Grimsby Live.



Греъм смята, че на фотографията могат да се видят три или четири деца. Трима от тях седят отдясно, притискайки колене към гърдите си и се крият зад стената. А четвъртият отива при тях вляво. След като създали такова изобретение, двойката не останала доста сюрпризирана, тъй като от дълго време е свързала живота си с паранормалното.



Греъм и Тара не споделили незабавно находката си. В началото те просто запазили фотография с тях, опасявайки се, че няма да им повярват и ще им се смеят. Двойката твърди, че въобще не са редактирали фотосите - като се изключи това, че са доближили и са трансформирали цвета, тъй че силуетите да се виждат по-добре.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР