Гръцкото правителство получи пълна подкрепа за участието на страната в

...
Гръцкото правителство получи пълна подкрепа за участието на страната в
Коментари Харесай

Гръцкото правителство получи пълна подкрепа за участието на страната в европейската цифрова икономика

Гръцкото държавно управление получи цялостна поддръжка за присъединяване на страната в европейската цифрова стопанска система, оповестиха от кабинета на гръцкия министър председател след срещата на Алексис Ципрас с българския еврокомисар Мария Габриел . Двамата разискаха стремежът на Европейския съюз за основаване на обединен дигитален пазар.

Медиите разясняват визитата на еврокомисар Габриел като извънредно значима стъпка за присъединяване на Гърция в трансгранични цифрови услуги и основаване на новаторски европейски предприятия. Премиерът Ципрас сложи акцент и на опциите за разкриване на нови работни места при осъществяване на европейските планове.

Всичко, което Гърция е постигнала в региона на модерни технологии, не би се случило без помощта на Европейския съюз, благодари гръцкият министър председател.

Еврокомисар Мария Габриел поддържа позицията на гръцкия министър председател за пълноправен достъп на всички европейски жители до актуалните технологии.

Премиерът Ципрас поздрави българския еврокомисар за новия пост, като пожела на Мария Габриел триумфи в сложния сектор – цифрова стопанска система и общество.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР