Гръцкото правителство обнародва днес наредба, която определя правилата за предотвратяване

...
Гръцкото правителство обнародва днес наредба, която определя правилата за предотвратяване
Коментари Харесай

Каква ще е организацията на гръцките плажове това лято

Гръцкото държавно управление обнародва през днешния ден разпоредба, която дефинира разпоредбите за попречване на разпространяването на новия ковид на проведените плажове предвид на началото на новия туристически сезон, заяви АНА-МПА.

Позволява се предлагането на питиета като кафе, сокове и други, само че остава възбраната за озвучаване с музика, образуване на събития и потреблението на питейните заведения за престой на клиентите.

Позволява се сервирането единствено на питиета и пакетирана храна на плажа. Заведенията, които нарушават отраниченията, са застрашени от санкция от 5 хиляди до 25 хиляди евро и затваряне от 15 до 20 дни.

Максималният брой на плажуващите се дефинира на 40 души на 1000 квадратни метра, а минималното разстояние сред центровете на чадърите - на 4 метра. Разстоянието сред отворените чадъри би трябвало да бъде най-малко 1 метър сред периметрите на сенниците им.

Под всеки чадър може да има най-много два шезлонга, с изключение на в случаите на фамилии с малолетни деца. Между шезлонгите под разнообразни чадъри би трябвало да има мининум 1,5 метра.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР