Гръцкият централен защитник Костас Манолас подписа нов договор с Рома,

...
Гръцкият централен защитник Костас Манолас подписа нов договор с Рома,
Коментари Харесай

Официално: Манолас преподписа с Рома

Гръцкият централен бранител Костас Манолас подписа нов контракт с Рома, заяви формалният уебсайт на “вълците” от Рим. Новият договор ще задържи Манолас в клуба от Вечния град до 2022 година. Досегашният договор на гръцкия футболист с “джалоросите” изтичаше през 2019 година.


Манолас е част от състава на Рома от лятото на 2014 година след трансфер от Олимпиакос и има над 100 мача и 4 гола за “вълците” в Серия “А”.

“Много съм благополучен, че се стигна до това удължение на контракта. Аз желаех да остана, клубът искаше да остана и успяхме да се споразумеем. Готов съм да давам най-хубавото, на което съм кадърен, както до момента, за този тим. Искам да печеля нещо с този клуб”, показа пред формалния уебсайт на Рома 26-годишният Манолас.



“Много сме удовлетворени от продължаването на контракта. И играчът, и клубът желаеха да реализират единодушие и в този момент ще продължим напред дружно, преследвайки значими цели”, разяснява и спортният шеф на “джалоросите” Мончи.

Според неофициална информация годишната заплата на гръцкия национал към този момент е 3 милиона евро, а в новия контракт е включена и освобождаваща уговорка на стойност 37 милиона евро, само че остава неразбираемо дали тя ще важи единствено за клубове отвън Серия “А”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР