Гръцкият тенисист Стефанос Циципас продължава успешното си представяне на финалният

...
Гръцкият тенисист Стефанос Циципас продължава успешното си представяне на финалният
Коментари Харесай

Циципас няма спирка - унищожи и Зверев

Гръцкият тенисист Стефанос Циципас продължава сполучливото си показване на финалният АТП шампионат в Лондон, побеждавайки германеца Александър Зверев с безапелационното 6:3, 6:2 за малко над един час игра. По този метод Циципас си обезпечи и продължаването напред в полуфиналната фаза на шампионата.

Първият сет стартира по извънредно равносилен метод, като и двамата тенисисти задържаха подаванията си до 4:3 в интерес на гръцкия тенисист. Тогава обаче той нанесе своя удар, печелейки 4 поредни точки на сервиса на Зверев и продбивайки международния номер 7 на 15 за 5:3. Циципас нямаше проблем по-късно да затвори сета на личен сервис за 6:3.

Втората част стартира, както приключи първата. След дълъг първи гейм гръкът проби, след което реализира и втори пробив при 3:1. В последна сметка Циципас не сподели никакви съмнения и на собствен сервис и завоюва и втората част с безапелационното 6:2.

В последния си конфликт от групата младокът ще се изправи против Рафаел Надал. За испанеца това ще е и финален късмет да си обезпечи място в идната фаза.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР