Гръцкият премиер Алексис Ципрас за кратко се появи с вратовръзка,

...
Гръцкият премиер Алексис Ципрас за кратко се появи с вратовръзка,
Коментари Харесай

Край на кризата в Гърция! Ципрас сложи вратовръзка

Гръцкият министър председател Алексис Ципрас за малко се появи с вратовръзка, за пръв път от встъпването си в служба, с цел да означи съглашението на Еврогрупата, с което се утвърждава краят на стратегиите за финансова помощ за Гърция.

С виненочервена вратовръзка, бяла риза и наследник костюм, Ципрас произнесе тирада в двореца Запейон в Атина, където беше поканил депутатите от обединението си.

В началото на първия си мандат левият политик беше декларирал, че ще постави вратовръзка чак когато Гърция реши всички проблеми с дълга. В идващите три години той получи доста вратовръзки като шеговити дарове от свои задгранични сътрудници.

Също извънредно, Ципрас беше настанил на първия ред приятелката си Бети, която нормално се появява единствено в компанията на други първи дами при публични визити.

В края на речта Ципрас обаче махна вратовръзката и означи, че " гръцкият народ завоюва една борба, само че не и войната ". Премиерът даде обещание да продължи да се бори и да я поставя още веднъж при всяка последваща победа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР