Гръцкият премиер Алексис Ципрас за кратко се появи с вратовръзка,

...
Гръцкият премиер Алексис Ципрас за кратко се появи с вратовръзка,
Коментари Харесай

Гръцкият премиер отбеляза края на финансовата криза с... вратовръзка

Гръцкият министър председател Алексис Ципрас за малко се появи с вратовръзка, за пръв път от встъпването си в служба, с цел да означи съглашението на Еврогрупата, с което се утвърждава краят на стратегиите за финансова помощ за Гърция, предадоха Франс прес и Асошиейтед прес.
 
С виненочервена вратовръзка, бяла риза и наследник костюм, Ципрас произнесе тирада в двореца Запейон в Атина, където беше поканил депутатите от обединението си.

 Гръцкият министър председател Алексис Ципрас БГНЕС
В началото на първия си мандат левият политик беше декларирал, че ще постави вратовръзка чак когато Гърция реши всички проблеми с дълга. В идващите три години той получи доста вратовръзки като шеговити дарове от свои задгранични сътрудници, отбелязва АП.
 
Също извънредно, Ципрас беше настанил на първия ред приятелката си Бети, която нормално се появява единствено в компанията на други първи дами при публични визити.-->
 
В края на речта Ципрас обаче махна вратовръзката и означи, че " гръцкият народ завоюва една борба, само че не и войната ". Премиерът даде обещание да продължи да се бори и да я поставя още веднъж при всяка последваща победа.

 Гръцкият министър председател Алексис Ципрас БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР