Гръцкият футболен шампион ПАОК си е поставил амбициозна задача -

...
Гръцкият футболен шампион ПАОК си е поставил амбициозна задача -
Коментари Харесай

Примерът на ПАОК - как гръцкият футболен шампион опитва да промени играта

Гръцкият футболен първенец ПАОК си е сложил амбициозна задача - да промени разпоредбите на играта. Поради липса на контракт за телевизионните права на мачовете му от започващото състезание клубът сътвори лична платформа.

" В епоха, в която технологиите не престават да вървят решително напред и се оформя нова цифрова среда, ПАОК реши да бъде пионер и да дефинира бъдещето по лични правила ", оповестиха от клуба.

Шампионите обявиха, че избират да изследват опциите и да се отделят от старите бизнес модели, довели до банкрути, както и сами да оформят бъдещето си, стъпвайки върху силата на фенската маса. " Бъдещето е тук ", се споделя в известието.

Желаещите ще могат да гледат първия дуел с " Панатоликос " в tv.paokfc.gr против 4.99 евро. ПАОК твърди, че услугата ще е с най-високо качество и ще е налична както в Гърция, по този начин и по света.



Според информациите първенците са отхвърлили предложение на стойност 4.9 млн. евро от платената телевизия Nova Sports. Твърди се, че притежателят Иван Газидис е решен да се бори за доста по-добри условия, като има информации, че договарянията с държавната ERT са за контракт за 7.5 млн. евро.

Колективният контракт за продажба на телевизионните права в гръцкия футбол завърши. Според информациите в предходните два сезона ПАОК е получавал по 2.5 млн. евро от Nova Sports.

Пет по-малки клуба договарят с ERT.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР