Гръцкият евродепутат Ева Кайли, известна от корупционния скандал Катаргейт“, ще

...
Гръцкият евродепутат Ева Кайли, известна от корупционния скандал Катаргейт“, ще
Коментари Харесай

Ева Кайли се завръща в ЕП следваща седмица, обяви адвокатът ѝ

Гръцкият евродепутат Ева Кайли, известна от корупционния скандал „ Катаргейт “, ще се върне в Европейския парламент другата седмица и ще продължи да извършва отговорностите си, съобщи юристът на Кайли Михалис Димитракопулос пред телевизия „ СКАЙ “.

Другата седмица ще бъде подадено искане до съответната парламентарна комисия да проверява дали е налице нарушение на презумпцията за непорочност от страна на проверяващите органи.

Ако Европейският парламент откри, че е бил нарушен имунитетът на Кайли, тогава всички подхванати досега дейности ще бъдат анулирани, показва той.

„ На съда ще му отнеме време и може производството да завърши без да стигне делото до разглеждане – в случай че събраните доказателства не са задоволителни за правосъден развой “, сподели Димитракопулос.
Той повтори, че върху откритите пари не са открити пръстови отпечатъци на Ева Кайли, а началник на това действие е някогашния италиански евродепутат Антонио Панцери.

Вчера белгийският антикорупционен съд позволи да се смъкна електронната гривна на Ева Кайли под изискването да не напуща страната. Тя беше арестувана през декември в Брюксел и освободена и сложена под домакински арест в средата на предишния месец.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР