Гръцкият евродепутат Алексис Георгулис от СИРИЗА е обвинен в сексуален

...
Гръцкият евродепутат Алексис Георгулис от СИРИЗА е обвинен в сексуален
Коментари Харесай

Гръцки еврпдепутат обвинен в сексуален тормоз

Гръцкият евродепутат Алексис Георгулис от СИРИЗА е упрекнат в полов тормоз. Съобщава се, че по-късно той е подал оставка от еврогрупата на партията и е изискал имунитетът му да бъде свален, написа БГНЕС.

В изказването си СИРИЗА съобщи, че евродепутатът е отхвърлен от партията до решение на правосъдното дело.

Различните партии в страната излязоха със своите реакции. В свое изказване Нова народна власт попита каква е истината, защото изказванията на Георгулис и СИРИЗА наподобяват спорни, като Георгулис твърди, че се е отказал от поста си непринудено, до момента в който в изказването на СИРИЗА се споделя, че е бил отхвърлен от партията. Водещата партия попита също по този начин за естеството на това обвиняване и дали това е първият път, когато партията е осведомена за непозволеното държание на Георгулис.

В изказването си ПАСОК-КИНАЛ показва, че отстраняването на евродепутата е след искане на белгийските управляващи, откакто през 2023 година е получена тъжба. ПАСОК също по този начин остро разкритикува позицията на СИРИЗА, като партия, която сякаш пази човешките права, чиито членове от самото начало са изнасяли информация за обвинителя.

Обвинителят, чието име изтече, както беше упоменато нагоре, е член на Европейската комисия и член на ПАСОК, и изключително непосредствен до водача на партията Никос Андрулакис, както написа " То Вима ". В отчета си тя упреква Георгулис в побой, наред с други неща, с доказателства, предоставени от медицински обзор.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР