Гръцкият бранител Костас Манолас сподели, че се чувства прекрасно в

...
Гръцкият бранител Костас Манолас сподели, че се чувства прекрасно в
Коментари Харесай

Манолас: Готов съм да се изправя срещу Роналдо

Гръцкият защитник Костас Манолас показа, че се усеща прелестно в Рома и няма никакво желание да напуща “вълците” това лято. Защитникът на “вълците” разяснява и прехвърлянето на Кристиано Роналдо в Ювентус. Гръцкият национал ще се изправи против CR7 напълно скоро, когато стартира новият сезон в Серия “А”.

Tutte le foto della doppia seduta del mercoledì!

https://t.co/4sISkdSRCA#ASRoma #Trigoria2018 pic.twitter.com/THxmBs693c
— AS Roma (@OfficialASRoma) 11 юли 2018 година
“Работим доста крепко. Знаем какво вършим, тъй като дружно с треньора работихме и през миналата година. Вече знаем какво желае Ди Франческо от нас и би трябвало да изчакаме новите попълнения да схванат условията му. Отборът ни е мощен макар напускането на Раджа Наинголан. Готови сме и можем да се представим още по-добре от миналия сезон”, стартира Манолас.

‍‍‍
#ASRoma #Trigoria2018 pic.twitter.com/pwYyXAMowa
— AS Roma (@OfficialASRoma) 11 юли 2018 година
“Щастлив съм в Рома и желая да остана. Готов съм да дам всичко от себе си за тима. Надяваме се, че и Алисон ще остане. Той е вратар от високо равнище и ни оказа помощ доста през миналата кампания”, добави още гръцкият бранител.

“Ювентус? На терена ще се види кой е най-хубавият. Те са доста мощен тим. Роналдо е един от най-хубавите в света дружно с Лионел Меси. Печелил е 5 пъти Златната топка и е отбелязал над 100 гола в Шампионска лига. Той е доста добър футболист, само че не би трябвало да се опасяваме от никого. По-бърз ли съм от него? Ще забележим на терена, само че съм подготвен да се изправя против него”, приключи Манолас. Серия А 38 кръг, неделя 20 май  Сасуоло 0:1краен резулат  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР