Гръцкият адвокат, магистър по наказателно право, президент на забранената в

...
Гръцкият адвокат, магистър по наказателно право, президент на забранената в
Коментари Харесай

Гръцка драма: Анализ на политическата ситуация преди майските избори

Гръцкият юрист, магистър по наказателно право, президент на неразрешената в Гърция партия ELASYN Янис Зографос показа особено за EADaily личната си визия за политическата обстановка в страната си в навечерието на идните парламентарни избори на 21 май.

„ След към седмица Гърция ще организира най-важните избори от 50 години. Въпреки че може би не е добре известно, през последното десетилетие Гърция беше опитното зайче за световен опит, който първо беше извършен у нас (в Гърция – бел. ред.), а по-късно беше „ пренесен “ в други страни като да вземем за пример Италия, Испания, Словакия и други ", сподели той.

Това, което се случи в Гърция с националистическото придвижване (чийто водачи бяха хвърлени в пандиза като незаконна организация по подправени обвинявания, оркестрирани от Съединени американски щати и „ съдружниците “) е тясно обвързвано с икономическата рецесия от началото на 10-те години.

По този метод резултатите от изборите през 2012 година и по-късно през 2014 година, които дадоха на националистите сериозен % от 7% до 9% на три избора, бяха демократична опозиция против тези, които унищожиха гръцката стопанска система, унищожиха живота на милиони елементарни хора, унищожиха бъдещето на своите деца и продадоха суверенитета на Гърция (ресурси, земя и даже сгради) на западните „ съдружници “ за 99 години.

Това е същата опозиция, която докара на власт такива предатели като Алексис Ципрас (така наречения " ляв " политик) и неговата тайфа, които продадоха античното име на Македония (което, както всички знаете, е гръцко, а не славянско) на своите съдружници от НАТО, дружно с различен „ десен “ популист, сътрудничещ в измяната, на име Панос Каменос.

Принуждаваната от Европейски Съюз тирания, бюрократи и институции (Европейската централна банка, Международният валутен фонд и Европейската комисия) групово приложиха смъртоносна „ рецепта “ против гръцкото общество, с цел да видят дали тази дикаттура може да бъде приложена и към други страни. И те съумяха.

На това възнамеряваше да се опълчи единствено гръцкият народ, а не неговите политически водачи, които се оказаха прислужници на западните капиталисти.

Въпреки че гръцкият народ гласоподава на референдум през 2015 година срещу приемането на европейските условия, с цел да остане в еврозоната, Ципрас в никакъв случай не ускори съпротивата ни.

Чрез приемането на напълно европейска икономическа стратегия и след това налагането на нов „ пакет “ от ограничения, които унищожиха гръцката стопанска система, обедняха огромна част от популацията и най-после се поддадоха на нашите западни потисници, водени от „ съвременни “ немски нацисти като Меркел и нейният финансов министър Шойбле.

Ситуацията в Гърция през днешния ден, седмица преди изборите, както споменахме по-рано, наподобява е по-лоша от всеки път. Дълбоката страна на Кириакос Мицотакис (от немски генезис и нашето възпитано поколение на починалия министър-председател, прочут като „ отстъпник “) ръководи цялата страна, като освен подслушва телефоните на своите политически съперници, даже командирите на въоръжените сили, само че и манипулира всички медии, притегля мафиоти и олигарси за надзор на огромни планове, финансирани от Европейски Съюз, тези, за които имат медиите, тези, които извършват плановете!

Корупциятя във всички сфери на държавния живот. Самият Мицотакис също беше, не трябва да се не помни, беше първият европейски министър председател, който изпрати тежки оръжия в Украйна, с цел да твърди, че е против Русия и президента Владимир Путин персонално за по този начин наречената „ нападателна “ война против ръководената от Зеленски държава-разбойник.

Това е непоносима обстановка, която припомня на " банановите републики " в Латинска Америка или африканските диктатури, с единствената разлика, че тези страни могат да имат самостоятелна правосъдна система, което не е казусът в Гърция, защото кабинетът на министрите избира шефове на Върховния съд!

Предвид актуалната обстановка не съм огромен оптимист за появяването на ново национално придвижване. Вярвам, че на изборите през май и двете водещи партии, и изключително Нова народна власт на Мицотакис, ще рухнат и никой няма да може да сформира лично държавно управление, без да е длъжен да си сътрудничи с политическия си конкурент.

Нашата партия ЕЛАСИН, както и други патриотични придвижвания, бяха неразрешени със закон, което е изцяло неприемливо за една демократична страна в Европа, само че на кого му пука за демокрацията в протекторат на Съединени американски щати като Гърция?

Междувременно се появиха нови партии, само че тяхната прелест за електората е оскъдна, като се има поради, че те нямат други средства с изключение на обществените медии, с цел да разпространяват своята политическа визия. Повечето от тях няма да получат повече от 1-1,5%.

Сред тях този, който има най-хубави планове да накаже политиците, които унищожиха Гърция, продадоха античното име на Македония, присвоиха публично благосъстояние, е " Кинима 21 " (Движение 21).

Тази партия, ръководена от някогашен боен доктор, е и единственото патриотично придвижване, което ясно се опълчва на външната политика на Гърция по отношение на Русия и декларира, че съветският народ е единственият ни общ съдружник поради православието и че Гърция би трябвало да застане на съветска страна против Украйна, която е финансирана и стимулирана от Централно разузнавателно управление на САЩ.

Нови избори ще се проведат през юли и най-после водещите партии ще бъдат принудени да работят директно или със своите подчинени партии, с цел да образуват съдружно държавно управление.

Лично аз, като водач на патриотична партия, която получи възбрана за присъединяване в изборите, се стремя да обединя всички патриотични придвижвания под егидата на едно по-голямо Движение, което може да се състезава на идните избори за Европейски парламент през 2024 година

Само в случай че реализираме това, можем да бъдем сигурни, че неуморимият глас на патриотите против Новия международен ред, НАТО, имунизирането, климатичния дневен ред, ЛГБТизма и така нататък Ще може да си кажем думата в новия Европейски парламент. Дотогава би трябвало да работим крепко. ”

Превод: СМ



Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ 

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР