Гръцките здравни власти обявиха тази вечер 1 211 нови случая

...
Гръцките здравни власти обявиха тази вечер 1 211 нови случая
Коментари Харесай

Заради коронавируса: Въвеждат карантина в Солун

Гръцките здравни управляващи оповестиха довечера 1 211 нови случая на за миналите 24 часа. Починали са 12 души и са се нараснали пациентите, нуждаещи се от интубиране, написа БГНЕС. От началото на пандемията от ковид общият брой на инфектираните в страната доближи 35 510, от които 615 смъртни случая, заяви осведомителният портал „ Keep Talking Greece ”.
Заради растежа на инфектираните градовете Солун, Лариса и Родопи минават в алената зона. Това значи, че затварят кафенетата, заведенията за хранене, кината, театрите, съдилищата, археологическите забележителности, музеите, фитнесцентровете. Ограниченията влизат в действие в 06:00 часа на 30 октомври. Отворени ще останат магазините и учебните заведения.
 Случаи на ковид измежду личния състав на болница в Солун Случаи на ковид измежду личния състав на болница в Солун
Поради 14 позитивни случая на COVID-19 измежду медицинския и болничния личен състав, болничното заведение „ Ахепа “ в Солун няма да приема па...
По-рано през днешния ден министър председателят Кириакос Мицотакис сподели, че „ едномесечен проект за деяние “ против разпространяването на ковид ще бъде разгласен на следващия ден, 30 октомври.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР