Гръцките власти се подготвят за постепенно , като първо ще

...
Гръцките власти се подготвят за постепенно , като първо ще
Коментари Харесай

Постепенно облекчаване на Covid мерките в Гърция през април

Гръцките управляващи се приготвят за последователно, като първо ще отворят заведенията навън и магазините. Търговците в Атина са подготвени за митинги, в случай че обещанието не бъде спазено, предава БНР.
През месец април последователно стартира отваряне на комерсиалните магазини, заведенията навън и учениците се връщат в учебно заведение. Това съобщи гръцкият вицепремиер Акис Скертцос пред държавната телевизия ЕРТ.
Той разясни, че, независимите проби и хубавото време са предпоставки за безвредно възобновяване на ритъма на живот.
Властите предизвестяват, че прецизно ще се съблюдава протокола за епидемологични ограничения. Дори се обмисля в затворени пространства жителите да носят двойна маска.
 СМТ желае затварянето на огромните магазини за нехранителни артикули да бъде анулирано СМТ желае затварянето на огромните магазини за нехранителни артикули да бъде анулирано
Сдружението за съвременна търговия (СМТ) приканва при вероятно удължение на действието на противоепидемичните ограничения, обявени на 18...
Министърът на опазването на здравето Кикилиас също даде вяра, за унищожаване на част от ограниченията.
В същото време от Търговската камара в Атина предизвестиха изрично,че в случай че комерсиалните магазини не отворят на 5-ти април стартират всеобщи митинги на търговците в цялата страна.
Очаква се до края на седмицата, въз основата на предложенията на вирусолозите, държавното управление да разгласи отпадане на част от възбраните.
В последните дни се отбелязва лек спад на броя на инфектираните, само че високо остава равнището на приетите в болница, акцентират виросолозите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР