Гръцките власти пуснаха интерактивна COVID-19 карта - онлайн инструмент. Чрез

...
Гръцките власти пуснаха интерактивна COVID-19 карта - онлайн инструмент. Чрез
Коментари Харесай

В Гърция: Интерактивна COVID-19 карта ще показва колко е опасно около нас

Гръцките управляващи пуснаха интерактивна COVID-19 карта - онлайн инструмент. Чрез приложението жителите могат да ревизират наложените ограничавания и ограничения, както и равнището на риск от заразяване с ковид за всеки район в страната, написа БГНЕС.
Междувременно, статистиката за страната за 11 октомври сочи, че 13 пациенти с COVID-19 са умряли през последното денонощие, а още 280 са се заразили, оповестиха здравните управляващи на Гърция. Това е най-високият брой смъртни случаи за един ден от експлоадирането на пандемията в страната в края на февруари.
 Д-р Александър Симидчиев: Трябва да установим повече дни с по-високи равнища на заразяване, преди да предприемем някакви ограничения Д-р Александър Симидчиев: Трябва да установим повече дни с по-високи равнища на заразяване, преди да предприемем някакви ограничения
„ Това, че един ден имаме доста повече случаи на новозаразени с COVID-19 не значи, че има трайна наклонност. Трябва да установ...
В събота страната записва нов анти-рекорд - 100 пациенти с ковид, интубирани в отделенията за интензивно лекуване на лечебните заведения. Днес броят на починалите доближи 449. Общо 57 пациенти с COVID-19 починаха единствено за интервала 1-11-ти октомври. Общият брой на инфектираните в към този момент е над 22 300 души, само че включително влизат и оздравелите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР