Гръцките власти планират да превърнат тонове етанол, конфискуван от нелегални

...
Гръцките власти планират да превърнат тонове етанол, конфискуван от нелегални
Коментари Харесай

Гърция прави антисептично средство против Ковид-19 от конфискуван алкохол

Гръцките управляващи възнамеряват да трансфорат тонове етанол, иззет от незаконни производители на алкохол, в антисептично средство за битка с епидемията от ковид, съобщи Ройтерс.

До 155 тона хванат алкохол отлежава в митниците в страната. Властите споделят, че се пробват да намерят производители, които да трансфорат този алкохол в антисептични средства, предава Българска телеграфна агенция.

Нарушаването на ограниченията против ковид в Гърция ще бъде закононарушение

Ние предприехме бързи ограничения да го предоставим на министерството на опазването на здравето, с цел да бъде употребен от популацията, съобщи Георгиос Пицилис, началник на Агенцията за публични доходи.

Гръцките митнически управляващи конфискуват всяка година хиляди бутилки подправен алкохол, наричани от локалните поданици "бомби ". Бъчви с объркващи надписи като "захарен сироп " или "дестилирана вода " се оказа, че съдържат сред 93,5 и 96,5 % алкохол.

За благополучие, те се появиха тъкмо в точния момент. Сега има дефицит на чист алкохол на пазара поради общия дефицит на антисептични гелове, съобщи митнически чиновник пред Ройтерс.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР