Гръцките власти обявиха днес, че въвеждатдопълнителни мерки при влизане през

...
Гръцките власти обявиха днес, че въвеждатдопълнителни мерки при влизане през
Коментари Харесай

Гърция с нова мярка за влизане в страната

Гръцките управляващи оповестиха през днешния ден, че въвеждатдопълнителни ограничения при влизане през сухопътните граници, в това число от България, през всички отворени Граничен контролно-пропусквателен пункт, като се изключи Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата-Промахон”, предадоха от Министерство на външните работи.

По информация на българското посолство в Атина рестриктивните мерки ще обиден Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа-Нимфеа “, който е отворен за прекосяване на български жители с непрекъснато престояване в Гърция, както и за пътуващите по основни аргументи. Новата мярка ще се ползва от 23 часа на 7 август, като тя планува граничният пункт да бъде затворен за прекосяване в интервала от 23 ч. до 7 ч. Обръщаме внимание, че влизането на лица при безусловно наложителни пътувания (служебни, здравни, и др.), се потвърждава със съответните документи.

Припомняме, че от 15 юли 2020 година българските жители могат да влизат на територията на Република Гърция при съществуване на негативен тест за COVID-19, изработен не повече от 72 часа преди влизането на територията на страната на британски език в лицензирана лаборатория и авансово запълнен формуляр за пътешестване и получен QR код. Влизането през сухопътната граница в страната от България за туризъм е допустимо само през Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата-Промахон “, напомнят от външното ни министерство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР