Гръцките власти обявиха днес, че въвеждат допълнителни мерки при влизане

...
Гръцките власти обявиха днес, че въвеждат допълнителни мерки при влизане
Коментари Харесай

Нови мерки на Атина: Влизаме в Гърция през нощта само през „Кулата“


Гръцките управляващи оповестиха през днешния ден, че вкарват спомагателни ограничения при влизане през сухопътните граници, в това число от България, през всички отворени Граничен контролно-пропусквателен пункт, като се изключи Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата-Промахон ”, съобщи Българска национална телевизия.

По информация на българското посолство в Атина рестриктивните мерки ще обиден Граничен контролно-пропусквателен пункт " Маказа-Нимфеа “, който е отворен за прекосяване на български жители с непрекъснато престояване в Гърция , както и за пътуващите по основни аргументи. Новата мярка ще се ползва от 23 часа на 7 август, като тя планува граничният пункт да бъде затворен за прекосяване в интервала от 23 ч. до 7 ч. Обръщаме внимание, че влизане то на лица при безусловно наложителни пътувания (служебни, здравни, и др.), се потвърждава със съответните документи.

Припомняме, че от 15 юли 2020 година българските жители могат да влизат на територията на Република Гърция при съществуване на негативен тест за COVID-19 , изработен не повече от 72 часа преди влизане то на територията на страната на британски език в лицензирана лаборатория и авансово запълнен формуляр за пътешестване и получен QR код. Влизането през сухопътната граница в страната от България за туризъм е допустимо само през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата-Промахон “.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР