Гръцките медии отново повдигат темата за българи, които отдават под

...
Гръцките медии отново повдигат темата за българи, които отдават под
Коментари Харесай

Българи укриват данъци от имоти в Халкидики, алармират гръцки медии

Гръцките медии още веднъж повдигат тематиката за българи, които отдават чартърен своите жилища на Халкиди, без да заплащат налози. Очаква се икономическа полиция да прати служители на реда под прикритие за разтрошаване на схемата.

" Българи и сърби още веднъж отдават жилища чартърен на Халкидики, без да заплащат налози ", осведоми във вторник вестник " Етнос " в просторен материал, представен от БНР.

Схемата е позната от години, само че към този момент обгръща всички региони на Халкидики, споделя пред медията Димитрис Хадалис - ръководител на притежателите на стаи чартърен и дребни хотели.

Гърците упорстват за всеобщи инспекции на чужденците. От икономическа полиция дават обещание да пуснат служители на реда под прикритие, с цел да пресечен незаконните дейности на българите.

Системата е добре проведена, оплакват се гърците. Сърби и българи закупиха напълно законно дребни жилища на Халкидики, които отдават на туристи за 30 евро на вечер на стая, до момента в който при гръцките притежатели цената е доста по-висока, тъй като заплащат налози.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР