Гръцките хотелиери предлагат на правителството специални мерки за осигуряване на

...
Гръцките хотелиери предлагат на правителството специални мерки за осигуряване на
Коментари Харесай

Гръцки хотелиери с инициатива за облекчен достъп на туристи през България

Гръцките хотелиери оферират на държавното управление специфични ограничения за обезпечаване на омекотен достъп на туристи през граничните пунктове от България.

До дни държавното управление ще одобри дефинитивна рамка за пътешестване във фериботите при строго съблюдаване на отдалеченост, съобщи БНР. 

Проблемите в авиотранспорта насочват вниманието на гръцките хотелиери към туристите, които могат да влязат в Гърция през сухопътната граница с България и Северна Македония. В писмо до държавното управление се упорства да се реализира дипломатическо съглашение за по-интензивно прекосяване на туристите с авто превоз.

Би могло да се вкара туристически кулоар по граничните пунктове с България, които евентуално ще се употребяват освен от балканските страни, се показва в предлагането на хотелиерите.

Те упорстват искащите да почиват в Гърция да преминат тест за ковид в страните, от които отпътуват, а в Гърция подсигуряват цялостно съблюдаване на здравните наставления.

В същото време гръцкото държавно управление работи интензивно върху специфични наставления за фериботния превоз, който ще бъде претрупан при лимитирани самолетни връзки.

Фериботите ще се движат с половината от вероятните пасажери и при ограничавания за контакт сред тях по време на пътешестване.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР