Гръцките гранични власти оценяват, че това лято около 1,4 милиона

...
Гръцките гранични власти оценяват, че това лято около 1,4 милиона
Коментари Харесай

Около 1,4 милиона румънци ще посетят Гърция това лято

Гръцките гранични управляващи правят оценка, че това лято към 1,4 милиона румънски туристи ще посетят Гърция, заяви Аджерпрес. Това се споделя в прессъобщение,  изпратено от румънското министерство на  външните работи.

Делегация на румънското външно министерство е била в Гърция на 27-28 май и е провела серия от механически срещи с представители на гръцките и българските локални и районни управляващи, а също с представители на гръцките работодатели в хотелиерската промишленост за да бъдат открити най-хубавите решения за улеснение на достъпа и обезпечаване места за настаняване  а румънските туристи през летния сезон.

По време полемиките на граничния пункт Кулата - Промахон румънската страна е показала на българската и на гръцката страна серия от недоволства от румънски туристи във връзка с дългото очакване за прекосяване на границата. Представителите на българските и гръцките управляващи декларирали, че към този момент са подхванати спомагателни ограничения за да бъдат отстранени санитарните рестрикции, което ще докара до понижаване на дългото очакване за влизане в Гърция.

Също по този начин от гръцка страна са декларирали, че ще бъде повишен броят  на граничните  полицейски чиновници за осъществяване на граничен надзор, ще бъде повишен директният потенциал през граничния пункт с слагане на спомагателни касиери, ще бъдат облекчени процедурите за надзор на пътните документи за жителите на Европейски Съюз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР