Гръцките фермери изкарват тракторите по пътищата и ще бъдат по

...
Гръцките фермери изкарват тракторите по пътищата и ще бъдат по
Коментари Харесай

Фермерски блокади в Гърция ще има от 22 до 28 януари

Гръцките фермери изкарват тракторите по пътищата и ще бъдат по блокадите там от 22 до 28 януари. Това е решил протестният комитет на земеделските производители на свое заседание в град Лариса, оповестява в. " Контранюз ", представен от Българска национална телевизия.

Фермерите са решили също да участват и на огромния протестен протест, който те ще провеждат на 3 февруари в Солун по време на селскостопанското ревю " Агротика ". Земеделските стопани са недоволни от натрупалите се, съгласно тях, проблеми в сектора, които с течение на времето са се изострили и са довели до фрапантно понижаване на приходите им.

Фермерите упорстват с налози да бъдат облагани единствено действителните им приходи, необлагаемият за тях най-малко да е 12 хиляди евро, да се отстрани обезпечаването и да се понижи възрастовата граница за пенсиониране на 60 години за мъжете и 55 години за дамите.

Гръцките фермери желаят още обезпечени цени за тяхната продукция, гратис опазване на здравето, почтени пенсии, унищожаване на единния заможен налог и основаване на държавен фонд, който да поема на 100 % компенсациите им за вредите, нанесени от естествените бедствия.

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР